به کلبه دیرینه خود خوش آمدید
با سلام به تمامي بازديد كنندگان محترم وبلاگ
هدف از ايجاد اين وبلاگ زنده ساختن ياد و خاطرات چهار سال دانشگاه فارغ التحصيلان رشته كارشناسي تاريخ ورودي 76 دانشگاه تبريز است . اين وبلاگ به درخواست يكي از دوستان دوران دانشگاه ايجاد شد لذا از تمامي همكلاسي هاي عزيز خواهشمندم اگر خاطره ، دلنوشته ، يا هر مطلبي كه دارند و دوست دارند در اين وبلاگ منعكس شود ، مطلب خود را به صورت نظر بفرستند تا با نام خودشان در وبلاگ گذاشته شود .
یکی دیگر از اهداف ایجاد این وبلاگ معرفی موفقیتهای دوستان بزرگوار پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه تبریز می باشد . ادامه تحصیل ، مسیولیتهای شغلی مختلف ، تالیفات ، تحقیقات و مقالات تک تک دوستان باعث افتخار همکلاسی ها و زیبایی این وبلاگ خواهد شد . بنابراین مشتاقانه منتظر فرستادن لیستی از موفقیتهایتان هستیم اسم یا عکس فرزندانتان را نیز می توانید در وبلاگ قرار دهید.ضمنا دوستان جهت بهتر و جالبتر شدن وبلاگ نظرات خود را ارائه دهند .
دم همه فارغ التحصیلان رشته تاریخ ورودی 76 دانشگاه تبریز گرم
ايرج اسدي - علي صبوري - نادر خبازي - ولي رضائي - علیرضا سليمانزاده - علی قادري - علي بي كس - محمد عاشق ( احسانی نیا ) - صالح امين پور - محمد رحماني - ميرمحمد موسوي -رسول پیروتی- غلامرضا زایری_ابراهیم نوابی - درخشان صادقی چشمه سنگی
زهره نوبهار - رقيه عليزاده - عزيزه مرتضوي - لاله عرفاني - زيور عيسي زاده - زينت حسين پور - مريم آقاجاني - مريم غفاري - زينب حاجيان - ليلا صالحي - خديجه باتماني - سودابه كاكائي - اشرف ياوري - عايشه رسق قزلباش - شهناز حيدري -شکوفه حسین زاده
دوستان و همکلاسیهائی که تاکنون در وبلاگ حضور یافته و نظر داده اند :
رسول پیروتی - علی صبوری - صالح امین پور - ایرج اسدی - غلامرضا زائری - میرمحمد موسوی - لاله عرفانی- اشرف یاوری - زینت حسین پور - عزیزه مرتضوی - علی اصغر قادری - درخشان صادقي - عليرضا سليمانزاده- لیلا صالحی
نظرات شما عزیزان:

«دانش و هنر ، برتر از شمشیر و ثروت است، » این جمله ای است که به شهادت ادوارد براون، بر سر دانشگاه جندی شاپور حک شده بود.
از مصادیقی که بر رونق و اعتلای تمدن ایرانی مهر تایید می زند، وجود مراکز و مدارس علمی است که دانشگاه جندی شاپور در میان آنها دارای شهرت خاصی است. این دانشگاه ، بزرگترین مرکز علمی زمان خود بود.
درست است که مقدمات تاسیس این دانشگاه را اردشیر بابکان ، نخستین پادشاه سلسله ساسانی فراهم آورد ولی گشایش آن ، به زمان فرزندش شاپور اول باز می گردد و به همین سبب ، به جندی شاپور مشهور شد. با تاسیس این دانشگاه ، ایران، بزرگترین کانون علمی دنیا شد و دانش پژوهان دنیا از هر قوم ، دین و نژادی رهسپار ایران شدند.
در دانشکده پزشکی دانشگاه جندی شاپور جراحی های پیشرفته انجام می شد ، دانشگاه ، دارای تالار تشریح بود، کتابخانه این دانشگاه چنان بزرگ بود که به نوشته ادوارد براون ، شرق شناس معروف ، نظیر این کتابخانه هیچگاه در تاریخ تمدن دنیا دیده نشده است.
نگاهی به کتاب های تاریخ الحکمای قفطی ، الانباء فی طبقات الاطباء ابن ابی صبیعه، الفهرست ابن الندیم و ...... ما را از عظمت و اهمیت این کانون علمی بزرگ جهان بیشتر آگاه می سازد.
علی غلامرضایی/ مدرس دانشگاه و پژوهشگرتاریخ؛

کتاب «اندیشههای نادرقلی افشار»زندگی نادرشاه را از دید تاریخ نظامی و تفکر استراتژیک وی بررسی کرده است.
کتاب «اندیشههای نادرقلی افشار» در هشت فصل و با عنوانهای «بررسی منابع اصلی»، «اوضاع ایران در آستانه ظهور نادر»، «اقدامات سیاسی نظامی نادر قبل از نیابت سلطنت و دفع افغانان»، «اقدامات سیاسی نظامی نادر در دوران نیابت سلطنت»، «تثبیت قدرت و فتوحات مهم نادر»، «جنگ با عثمانیها»، «انحطاط حکومت نادر» و «ارتش نادر» نوشته شده است.
دوره کوتاه حکومت نادر که از ١١٤٨ تا ١١٦٠ هجری قمری با لشکرکشیها و جنگهای زیادی همراه بوده، بخشی از تاریخ ایران است که با وجود وحدت سرزمینی که ایجاد شد، بهزودی رو به انحطاط گذاشت.
در بخشی از این کتاب آمده است: «روستامرد ابیوردی که از نظر نظامی بینظیر بود. او فرزند شمشیر، پرورده شمشیر و حاکم بر شمشیر بود و جز این نمیدانست که خودی و بیگانه و دوست و دشمن همه را با یک شمشیر براند.»
«اندیشههای نادرقلی افشار» نوشته علی غلامرضایی، در ١٦٦ صفحه، شمارگان یکهزار نسخه و بهای ٤ هزار تومان از سوی انتشارات دانشکده فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران(دافوس) منتشر شده است.با درود فراوان لطفا در وبلاگ قرار دهید غلامرضایی مدرس تاریخ

سلسله صفوی که توسط شاه اسماعیل تشکیل شده بود اولین حکومت سرزمینی ایران بعد از ساسانیان است که توانست یک حکومت ملی را در محدوده مرزهای فلات ایران تشکیل دهد.
این حکومت با دشمنان خارجی و داخلی بسیاری مواجه بود. به طوریکه عثمانیها از غرب و ازبکان از شرق، به طور دائم تمامیت ارضی ایران را تهدید میکردند. حکومت صفوی توانست خطر ازبکان و عثمانیها را دفع کند و آشوبهای داخلی را سرکوب نموده و حاکمیت خود را در سراسر کشور اعمال نماید. بطور کلی در زمان صفویه، ایران بر بخشهایی از عراق، سواحل جنوبی خلیج فارس، قفقاز و بخشهایی از آسیای میانه، افغانستان و پاکستان کنونی حاکمیت پیدا کرد. اما در اثر بی لیاقتی حاکمان بعد از شاه عباس اول صفوی، به مرور از وسعت این دولت کاسته شد و در نهایت در سال 1135 هجری قمری سقوط کرد.
در کتاب حاضر تلاش شده است تا با تکیه بر نوشتههای مورخان و نویسندگان ایرانی و نیز گزارشها و سفرنامههای اروپاییان عملکرد پادشاهان صفوی، ساختار ارتش و جنگ افزارهای رایج دوره صفوی مورد بررسی قرار گیرد.
فهرست مطالب کتاب:
فصل اول- عملکرد صفویان
فصل دوم- سازمان ارتش صفویه
فصل سوم- جنگ افزارهای سرد
سخن پایانی
منابع
«اوضاع نظامی ایران در روزگار صفویان» نگاشته علی غلامرضایی از سوی انتشارات دافوس ارتش دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا در 125 صفحه مصور منتشر شده است.
شماره ثبت این کتاب در کتابخانه شماره یک مجلس شورای اسلامی 513939 میباشد.
باتشکر لطفا در وبلاگ قرار دهید.
ولی وبلاگ هایی شبیه وبلاگ منو تو باید یه جایی باشند که دیده بشند ، یه وبلاگ پیدا کردم خیلی بازدید داره که تبلیغ توش رایگانه ، تو هم باهاش تبادل لینک کن. خوبیش اینه اتوماتیکه
اینم آدرسه وبلاگه:
http://nazi-joon-jooni.loxblog.com
به نظرم اين كلبه خيلي سوت و كور شده همه در سكوت به سر ميبرن يا اينكه صداهاي همديگرو نميشنويم به نظرم چارهاي بايد كرد
از اینکه می بینم همچنان پرتلاش کار را ادامه می دهی خوشحالم من اغلب به این وبلاک سر می زنم.انگار در آن دوره زندگی می کنم


بنده مدتیه دنبال اساتید دانشگاه تاریخ می گردم
متاسفانه چیزی پیدا نکردم.
میشه لطف کنید و اسامی اساتید خودتون رو برام بفرستید؟
خیلی خیلی ممنون میشم.
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
راستي با مرام سري به وبلاگ منم بزن نظرتو بده ممنون ميشم با سپاس
ياد يك حرف افتادم
اگر چه دستانم خالي است ولي رنگ سبز را به تو تقديم ميكنم
وبلاگت 20 است
از طرف مهندس علي بخشي باز هم بد سر ميزنم
پاسخ:سلام خانم حسین پور بزرگوار من سعی ام بر این است که هر مطلبی را که دوستان می فرستند در وبلاگ جای دهم اگر در مورد مطالب حضرتعالی قصوری صورت گرفته من معذرت می خواهم .
رافعی هستم تاریخی 85 تربیت معلم و باز تاریخی 89 تهران
89 تهران باعث شد تا با همکلاسی دیرین شما همکلاس باشم و مفتخر از این حسن اتفاق
این کلبه ی زیبا را هم به واسطه خانم حسین پور یافتم
در اولین فرصت وبلاگتون را در لیست دوستان لینک می کنم
موفق و شاد باشید
همیشه
پاسخ: جناب رافعی عزیز از توجه شما ممنونم و از خانم حسین پور هم که باعث این آشنائی شد تشکر می کنم . جناب رافعی عزیز اگر مطالبی داشتی که تمایل داشته باشی در وبلاگ درج شود ما در خدمتیم . مرسی



از این که پیامتان را در وبلاگ دیدم خیلی خوشحال شدم.در دوازده سال گذشته هیچ خبری از شما نداشتیم خوشحالم که از این کانال می توانیم جویای حالتان باشیم.
از اينكه امروز وبلاگي رو ديدم كه از طريق اون ميشه جوياي حال دوستان شد خيلي خوشحالم/ از زمان فارغ التحصيلي تا به حال فقط يكي از دوستانو(آقاي چشمه سنگي) به طور مستقيم زيارت كردم و آقاي صبوري رو هم به طور گذري و غيرمستقيم ديدم/ ما كه از دنياي تاريخ سالهاست خارج شديم / يه مدتي خبرنگار واحد مركزي خبر/ الان هم كارشناس رسانه / دوستان ديدم عكس نوگلاشونو گذاشتن ما هم اگه قسمت شد ماههاي بعد عكسشو ميذاريم/ اين شماره تلفن محل كارمه (شوراي نظارت بر صداوسيما) 64040-021(داخلي 124) هميشه تندرست باشيد/ به اميد ديدار همگي
وبلاگ جالبي داري
يه سر به مجله خبري من بزن
1-رحیم(آزاد)حاجی آقاشهرستان زیویه
2-حمیدرضا حیدری از شهرستان سنقر

پاسخ: جناب امین پور عزیز از یادآوری جنابعالی ممنونم . مرسی
و همه دوستانی که تا امروز به این وبلاگ سرزده اند.و آنانی که بعدا سر می زنند. ممنون از این که این کار خردمندانه انجام شد. انشاالله بتوانیم روزی دور هم جمع شویم و خاطرات زنده شود.09188783301
پاسخ: جناب امین پور عزیز آمار روزانه وبلاگ نشان دهنده این است که اکثریت دوستان هر روز وبلاگ را بازدید می کنند و حالا یا قابل نمی دانند و یا به هر دلیل دیگری از ابراز نظر و معرفی خود کوتاهی می کنند . به هر حال این وبلاگ همانطور که در نام آن آمده برای فارغ التحصیلان تاریخ ورودی 76 دانشگاه تبریز است و اختصاص به یک فرد ندارد و بنده حقیر فقط زحمت تنظیم مطالب را به عهده گرفته ام لذا بنده هم ، هم به آنهائی که وارد کلبه شده اند و هم به آنهائی که در دم در به نظاره نشسته اند سلام و عرض ادب دارم .

زینت حسین پور :سال آخر فوق لیسانس
لاله عرفانی فوق لیسانس
مرتصوی لیسانس
پیروتی سال آخردکترا
حاجیان فوق لیسانس
صالحی فوق لیسانس
رسق لیسانس

.gif)

.gif)
.gif)
رسول پیروتی
پاسخ: شرمنده آقای پیروتی .خیلی لطف کردید به وبلاگ خودتون سر زدین .منتظر مطالب و نظرات شما هستیم.